Ελληνικός Μάης, 2011

Ο ελληνικός Μάης. Η καλύτερη εποχή για ποδήλατο. Ιδίως φέτος, μετά τις αρκετές βροχές, η ελληνική φύση στα καλύτερά της. Τα βουνά λάμπουν. Προέκυψε ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι στην Αθήνα, και ήταν μία ευκαιρία για λίγο ποδήλατο.

Το πλέον προβληματικό κομμάτι της διαδρομής είναι από τη Λαμία στην Αθήνα, γιατί δεν υπάρχουν κατάλληλοι δρόμοι παράλληλοι με την εθνική οδό. Απαράδεκτο θα πείτε, το ξέρουμε, αλλά ζούμε στη χώρα του παραλόγου, το έχουμε ξαναπεί. Η καλύτερη λύση είναι η παλιά εθνική Λαμίας-Αθήνας. Μια διαδρομή δύο ημερών, με σχετικά ήσυχους δρόμους, και ωραία φύση.

Αλλά ας μιλήσουν οι εικόνες (κλικ στις εικόνες του Panoramio για πλήρη προβολή).

2 σχόλια:

Thymios είπε...

Καλησπέρα! Μόλις διάβασα όλη την στήλη σας σχετικά με τα ποδήλατα! Και πήρα το θάρρος από το συγγεκριμένο άρθρο γιατί τυχαίνει να είμαι από την Λαμία! Ήθελα να ρωτήσω εάν και εσείς μένετε στην Λαμία και εάν θα μπορούσε κάποιος να έρθει μαζί σας σε κάποια από αυτές σας τις ποδηλατικές διαδρομές μέχρι Αθήνα! Ήδη από την αρχή του καλοκαιριού προσπαθώ να συγκεντρώσω άτομα με ανάλογη τρέλα για να επιχειρίσουμε να πάμε αρχικά μέχρι το Βόλο! Θα χαρώ πολύ αν μάθω ότι όντως είστε και εσείς Λαμιώτης, καθώς έχω λιγάκι απογοητευτεί ειδικά με τους νέους στην ηλικία μου που μετά τα εφηβικά τους χρόνια παρατάνε τα ποδήλατά τους να σαπίζουν στα υπόγεια και τις αποθήκες! Σας Ευχαριστώ πολύ! Και σας ομολογώ ότι σας θαυμάζω ήδη! Και είμαι και εγώ πολύ ερωτευμένος με μια Ιταλίδα! Ένα Carraro 30ετίας του πατέρα μου!

iason είπε...

Φίλε μου, επικοινώνησε αν θέλεις με το email, φαίνεται στο 3ο μενού πάνω δεξιά.